Szőrén ilyen testsúllyal?
Figyelt kérdés
Mindig is ducibb testalkatú voltam. Eddig is voltak problémáis a nyeregbe való felszállással. 172cm, utoljára 70-80kg voltam. Lassan tanulok szőrén lovagolni, de őszintén kellemetlenül érzem magam mikor mást simán feldobnak. Ilyen súllyal engem is feltudnak dobni vagy nekem sámli kell?
Ez úgy van, hogy egymást lovagoltassuk. A többi lány is velem egykorú, idősebb.(És persze profibban lovagolnak. Még én csak ügetek ők már vágtáznak és szőrén ügetnek.)
12L
2018. ápr. 5. 22:54
1/1 anonim válasza:
szerintem jobb ha sámliról állsz fel, nem terheled annyira a ló oldalát. én kis súlyú vagyok, simán felszállok, de a sportársamra (LÓRA) való tekintettel sámlizok. nincs ebben semmi szégyellni való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!