Milyen gyakorlatokkal lenne célszerű elkezdenem formásítani a testem? Tudnátok tippeket adni?
171 centi vagyok és 57 kg. Tudom, hogy nem szorulok fogyásra, nem is az a célom, de eldöntöttem, hogy formásabb testet szeretnék. Körte testalkatom van, így szeretném még jobban kihangsúlyozni a fenekemet és a combjaimat, meg tán a hasamra is ráférne egy kis erősítés. Edzőterembe nem szeretnék eljárni, a környékünkön nagyon kevés van, illetve van egy enyhe szívproblémám ami miatt egy idő után fulladok - ezzel pedig nem akarom zavarni a többi embert aki szeretne nyugodtan edzeni. Próbáltam már régebben és nagyon zavaró érzés amikor ilyenkor bámulnak! Szóval itthoni gyakorlatok érdekelnének. Mivel célszerű kezdeni, abból mennyit csináljak, melyik gyakorlat mit erősít illetve formál, stb?
Nézegettem interneten mindenféle edzéstervet, de minden oldalon mást írnak, hogy mi a jobb módszer, olyannal is találkoztam ahol teljesen mást állítanak, hogy mire jó egy adott gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!