Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudok ilyen melegben...

Hogy tudok ilyen melegben tornázni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja tornázom itthon, nagyon jó, csakhogy panelban lakom és most már annyira meleg van reggel is, hogy nem bírom. Kitágulnak az ereim, megduzzadnak a lábaim, ujjaim, szédülök...:S Aki ilyen helyzetben van, hogy oldja ezt meg?
2010. jún. 10. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
2 megoldást is tudok - légkondi + edz késő éjjel 7 (hajnali 1 körül már jó idő van)
2010. jún. 10. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy ne késő éjjel hanem korán reggel! sztem az jobb
2010. jún. 10. 23:04
 3/7 anonim válasza:
menj ki a szabadba, vmi parkba a kozelben
2010. jún. 10. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
nemtudom h hogy lehet, tavaly azért hagytam abba nyáron a kondit mert dög meleg volt
2010. jún. 10. 23:22
 5/7 anonim válasza:
Ventilátorral hűtsd a szobát, de ne magadra irányítsd, és ne is úgy, hogy a falról visszacsapódjon rád a huzat, mert megfázol! Valahova célozd be, hogy ne okozzon kárt és kakaót rá! De hűtsd le már előre a szobát! Elismerésem a tornáért!
2010. jún. 10. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
ha akarsz edzeni akkor melegben is tudsz. nálunk olyan 28 fok körül szokott lenni nyáron. viszont ha itthoni teremben edzek akkor még ennél is több. ez van.
2010. jún. 17. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
a folyadékbevitelre ügyeljél, én egy kb. 70 perces edzés alatt kb. 1,5 liter vizet iszok meg.
2010. jún. 17. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!