Szerintetek fogok még fejlődni vagy feltudom magam tornázni? Az a gond hogy súlyom a gyúráshoz megvan de olyan mintha csak víz+zsírból állnék
Figyelt kérdés
ha töménytelen mennyiségű halat meg csirkét betudok naponta vinni várhatok javulást? Tudom nem kevés idő és esetleg valami fehérje tápkiegészítővel megdobhatnám ezt?2011. szept. 5. 14:51
1/7 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokért megy a pontozás felfelé
2011. szept. 5. 14:52
2/7 anonim válasza:
a gyúráshoz nem kell súly, bárhonnan el lehet kezdeni. akkor most azt akarod mondani, hogy dagadt vagy? ha igen, akkor diétázz, és eddz. ha nem akkor kezdjél el tömeget növelni, 2g/tskg fehérje, és 4g</tskg ch, és 40g zsír.
3/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok dagadt kb 80 kg vagyok és jól eloszlik rajtam de víz+zsírból állok legalább is ilyen zsírosodó típus vagyok...de azért köszönöm válaszod
2011. szept. 5. 15:20
4/7 anonim válasza:
ha nem vagy dagadt, akkor mehet az izomtömeg növelés. viszont ha zsírosodó típus vagy akkor este ne nagyon egyél ch-t, csak fehérjét, lefekvés előtt is igyál egy adag fehérjét.
5/7 A kérdező kommentje:
akkor így jó lessz? 2g/tsk fehérje és ch 4g/tsk és 40 g zsír és milyen adag fehérjét igyak? meg még annyit hogy szerinted edzés után mi lenne nekem a jó? tömegnövelő vagy fehérje szedése
2011. szept. 5. 15:36
6/7 oyeacch válasza:
Edzés után mehet magas fehérjetartalmú tömegnövelő, úgyse az edzés utáni turmixtól hízol /zsírban/ hanem az étrendtől. Vagy fehérje+dextróz.
7/7 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm ment a pontozás
2011. szept. 5. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!