Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 20 nap alatt tudnék annyit...

20 nap alatt tudnék annyit fejlődni, hogy a 3200 métert 17:40 helyett (mostani idő) 15:00 vagy 15.30 alatt fussam le?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak ha eddig direkt futottad lassabban. Egyébként nem lehet.
2010. jún. 10. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj gyorsító edzéseket. Nem mondom hogy biztos sikerülni fog, de legalább megpróbáltad.
2010. jún. 10. 15:15
 3/5 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Igen, lehet, nekem legalábbis többször sikerült. Én is ilyen lassan kocogok általában, de ha felmérés van, akkor kb. ennyit javulok, mert kihajtom magam rendesen, azaz a végén már oxigénhiánnyal küszködve hajrázok.

Még valami: Az utolsó napokban pihenj rá, ne csinálj semmit. Előtte igyál egy kevés frissítőt, én a citromlét javaslom.

2010. jún. 10. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a 17:40-et abszolút edzetlenül hoztad, akkor igen.
2010. jún. 10. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Az a helyzet, hogy nem halálosan fáradok el tudnék még vagy kettő kört kocogni ezzel a tempóval.Csak az a baj, hogy 99 kg és 31 éves férfi, nehéz vagyok a lábamnak. Fogyni meg nem tudok, igazából nem is akarok mert jó vagyok így.
2010. jún. 10. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!