Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 24 évesen ellehet még kezdeni...

24 évesen ellehet még kezdeni MMA-zni?

Figyelt kérdés
0 küzdősport múlt, viszont 6-7 éve kondizok, sokszor verekedtem már, imádom azt az érzést, amikor beüt az adrenalin. Múltkor egy boxoló ismerősömmel viccből kesztyűztünk, és mondta, hogy van tehetségem hozzá, de nekem valahogy az a gyilkolás tetszik, ami az mma-ban van.

2018. márc. 16. 15:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát, komoly jövőd nem nagyon lehet. A jó MMA-soknak komoly technikája van, amellett, hogy erősek. De a legjobbak mind tizenéves korukban kezdték a küzdősportokat, egyéb kiegészítő edzéseket.

Ne várj nagy karriert, de hobbi szinten kezd el az MMA-t, vagy a pankrációt, ha a "gyilkolás" örömet okoz. (a pankráció sokkal inkább brutális, mint az MMA, pankrációnál pl verheted az ellenfeledet vaslétrával és egyebekkel, nem vicc :D )

2018. márc. 16. 16:21
 2/11 A kérdező kommentje:
francis ngannou is 22 évesen kezdett küzdősportolni.
2018. márc. 16. 16:44
 3/11 Boxrec ***** válasza:
De a boxoló haverod el tudott verni, nem ?
2018. márc. 20. 17:53
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem vérre menő edzés volt ez, csak kicsit kesztyűztünk :)

Boxban biztos jobb nálam, mivel ugye oda kell a taktika, de szabályok nélküli harcban tuti én nyernék.

2018. márc. 20. 18:01
 5/11 Boxrec ***** válasza:

Jajj annyira birom . .

Boxoló, te meg semmit nem csinálsz de azért elvernéd utcán.

Nem lesz belőled semmi se, mert hülye vagy mint a segg.

Az ilyen arcok akik ezzel menőznek hogy "jajj szabályokban elver, de utcán tuti én" általában a legjobb elnyomott nyomorékok és még a cípőmet is lenyalnál két öklös után.

2018. márc. 24. 07:59
 6/11 A kérdező kommentje:

Te gyökér, az nem profi boxoló aki csak edzésekre jár heti 2-3x. Még csak nem is versenyez, csak ilyen hobbi boxoló.

Azért írtam, hogy boxoló, mert az hülyén venné ki magát, ha azt írnám, hogy egy pék mondta, hogy van hozzá tehetségem.

2018. márc. 24. 14:35
 7/11 Boxrec ***** válasza:
De akkor is jár edzésre heti 2x-3x. Elárulom neked semmi esélyed nem volna mert te kondizgatsz, csak hiszed.
2018. márc. 25. 08:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy olyan jól elbeszélgetünk, teljesen másról, mint amit kérdeztem.
2018. márc. 25. 08:27
 9/11 Boxrec ***** válasza:

Alapból a gondolkozásodon kéne változtatni.

Ameddig azt hiszed hogy te vagy a kemény, mert hiszen képzettség nélkül te megversz bármilyen bokszolót addig semmi nem lesz belőled.

Először is elkel fogadnod hogy most van a 0-ás szinten és fel kell magad vértezni.

Kezdve az alap állóképességgel, erővel. Az gondolom már megvan, de eddz még rá, ne csak súllyal, saját testsúllyal is. Na csak izomra, szuflára menj, edzd a csontozatodat is (ökölfekvő) persze az még ráér. Alapokról kell indulni, nem úgy hogy "jaj én már tudom, mert megverném ezt meg azt"

Felejtsd el minden eddigi hülyeséged, mintha üres lennél és most töltenéd fel magad. Megtanulni az ökölharc alapjait, még a kéztartást vagy az alapállást is. Minden ütést, még az ütés közbeni legapróbb porcikád mozgását is.

Majd jöhet a testharc mellé, állásból és földön. Dobások, fogások feszítések. Ezután rátehetsz később alap rúgásokat melyek derék alá mennek.

Ha ezekkel már nagyjából rendben vagy, utána jöhetnek az összetettebb és nehezebb teknikák. Forgó, ugró rugások, ütések és egyéb.

Persze az alap hogy minden teknikát meg kell rendesen tanulnod hogy rutinból menjen. Zsákon, levegő és persze emberen :)

2018. márc. 25. 09:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Budapesten ismersz jó termeket?
2018. márc. 25. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!