17 évesen, lányként ellehet kezdeni kick boxolni, kézilabdázni vagy vizilabdázni?
Kézilabdát nem ajánlom, ahogy igazán komolyan veszik valahol, szétszedik a tested, és egy éven belül tuti összeszedsz valami durva sérülést! Kox meg egy halom gyógyszer kell a profiknak ahhoz, hogy bírják a tempót. Tudom, biztosan jönnek majd azzal, hogy ilyen nincs, ez hülyeség, a kézisek nem doppingolnak, nem koxolnak, nem szednek semmit, de ez nem igaz. A szuper teljesítmény naturálon nem elérhető szinte senkinek! Persze más, ha csak kondiban akarsz lenni, és ehhez keresel csapatot.
Kick box jobb, de pl. testépítésre nem gondoltál? Nem profi szinten, csak a szép, feszes, izmos testet célul kitűzve.
Szerintem ne egyből él sportolói szinten kezd amit szeretnél csinálni. Én vízilabdáztam is , nekünk 1-2 évet kellet úszni előtte ,hogy majd bírjuk a strapát, szóval elkezdheted minden rajtad áll.Persze azzal is számolj , hogy nem fog menni egyből a sport. Ne add fel hamar! Csak légy kitartó. A boxot nem ajánlom én sem.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!