Ennek pszichés oka lehet?
1,5 éves futómúlttal rendelkezem, voltak sérüléseim is, de szerencsére felépültem belőle és a teljesítményem is javult. Fartlekezni és intervallozni is szoktam, érzékelhető a különbség azóta (270-es pályán) A lényeg, hogy mindig rekortán pályán szoktam futni, otthon 270-es pálya van, itt pedig 400-as. Az otthonin a 2 ezer méter 8:50, a 7,2 km 32 perc alatt sikerül. Az itteni 400-ason pedig 11 perc a 2 ezer méter, és 35-36 perc 6(!!)km. Ennek pszichés oka lehet? Hogy eleve hosszabb itt a pálya, és ez így van berögzülve az agyban, hogy nem látom a táv végét? Mert a km elvégre ugyanaz, csak az idő különség zavar nagyon. Ugyanakkor a múltkor kipróbáltam, hogy ha ezen a 400-ason kicsit jobban megerőltetem magam, így is 10:37 lett a 2 ezer méter, kicsit így is lihegtem. Az otthonin fel sem tűnik a tempó, el sem fáradok a 8:50-es 2 ezernél. Ennek mi lehet az oka? 19 éves lány vagyok.
Hétközben van ugye a rosszabb idő, de hétvégén otthon legyen csúszós akár a rekortán pálya vagy tiszta, ugyanúgy sokkal jobb időt futok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!