Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogjak hozzá az izomtöm...

Hogyan fogjak hozzá az izomtömeg növeléshez kezdőként?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, ideje elkezdenem egy olyan életmód gyakorlását, ami egészségesebbé tesz. Szeretnék elkezdeni konditerembe járni és persze megfelelően táplálkozni. Nincs sok tapasztalatom ezen a téren, de tudom, hogy az étrend a kulcsa az egésznek. Elsősorban tömegnövelés lenne a cél, mivel elég sovány vagyok. Izmosodni és erősödni is szeretnék. Hogyan oldaható ez meg a legeffektívebb módon, amellett, hogy könnyen tudjak adaptálódni ehhez az új életmódhoz? Azért jöttem ide ezzel a kérdéssel, mert reméltem, hogy lesz itt olyan, aki ért a témához, és el tud látni tanácsokkal. Mostanában elég sokat olvasok erről az interneten, de még mindig új nekem az egész és őszintén szólva kissé ijesztő is, hiszen elég nagy váltás volna áttérni egy fitt életmódra. Nem vagyon elsatnyulva, viszonylag sokat mozgok (mindennapi sok séta, biciklizés). Nem taszít az aktivitás, de soha nem sportoltam hobbiként. Remélem, tudtok nekem segíteni abban, hogy elinduljak ezen az úton. Bármilyen ide kapcsolódó tanácsot, linket szívesen és hálával fogadok.

19/F, 172 cm, 62 kg.

2018. jan. 31. 01:29
 1/2 ziener zsófia válasza:
Egyél meg egy nagy hamburgert
2018. jan. 31. 09:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Tehát neked egy jó tömegnövelő étrend kell , valamint edzésterv . Érdemes lenne ránézned az icf 5x5 tervre . Kezdőknek ez nagyon is ideális . Kaja , nos figyelni kell a makrókat ( 2 g fehérje / ttkg , ch-t ki kell tapasztalni . Van kinek 4 g / ttkg is elég , de lehet hogy többre lesz szükséged . Zsír 1 g / ttkg ) . Próbálj meg belőni havi 1 kg-s hízást . Naturálban 1 kg izom/hónap az ami jó kajával feljöhet , figyelni kell a pihenésre is .
2018. jan. 31. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!