Hogyan fogjak hozzá az izomtömeg növeléshez kezdőként?
Úgy gondolom, ideje elkezdenem egy olyan életmód gyakorlását, ami egészségesebbé tesz. Szeretnék elkezdeni konditerembe járni és persze megfelelően táplálkozni. Nincs sok tapasztalatom ezen a téren, de tudom, hogy az étrend a kulcsa az egésznek. Elsősorban tömegnövelés lenne a cél, mivel elég sovány vagyok. Izmosodni és erősödni is szeretnék. Hogyan oldaható ez meg a legeffektívebb módon, amellett, hogy könnyen tudjak adaptálódni ehhez az új életmódhoz? Azért jöttem ide ezzel a kérdéssel, mert reméltem, hogy lesz itt olyan, aki ért a témához, és el tud látni tanácsokkal. Mostanában elég sokat olvasok erről az interneten, de még mindig új nekem az egész és őszintén szólva kissé ijesztő is, hiszen elég nagy váltás volna áttérni egy fitt életmódra. Nem vagyon elsatnyulva, viszonylag sokat mozgok (mindennapi sok séta, biciklizés). Nem taszít az aktivitás, de soha nem sportoltam hobbiként. Remélem, tudtok nekem segíteni abban, hogy elinduljak ezen az úton. Bármilyen ide kapcsolódó tanácsot, linket szívesen és hálával fogadok.
19/F, 172 cm, 62 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!