Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha sportolok akkor kell még...

Ha sportolok akkor kell még számolnom a kalóriákat?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, nem pasi

Szerintetek sport mellett még szükséges kalóriákat számolni és mindig egészségesen enni ? Mert a barátnőim, akik rendszeresen sportolnak, nem is tudnak kalóriákat számolni és reggel esznek péksüteményt is, hétvégénként pedig még a mekibe is elmennek !

Mi a véleményetek ?

2010. jún. 5. 09:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én nem hagynám abba, ha megtudnám már végre, hogy mit tudok tenni

Engem is nagyon zavar, hogy nem lehetek csapatban, de 15 évesen már tényleg nem fogad egy edző sem kezdőket

Csak mondjatok valami ötletet, mert ugyebár az is fura lenne, hogy elkezdek egyedül rohangálni vagy ilyesmi

De ha tudnám mit tudnék tenni akkor azt intenziven csinálnám, esküszöm, csak mit tudnék sportolni ? Ha a kerékpározás nem jó

2010. jún. 5. 10:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltál , hogy a kettő együtt lenne a jó ? Egészségesen kajálni és mellette sportolni ? Fuss ,vagy ússz ! Ezek a legjobbak .
2010. jún. 6. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!