Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthoni monoton kardio,...

Hosszúhajú kérdése:

Otthoni monoton kardio, eszköz nélkül, vagy párszázas eszközzel?

Figyelt kérdés
olyanra gondolok, mint az ugrálókötél. Monoton, kis helyen, folyamatos, és nem gyakorlatok. Nincs pénzem eszközre, nincs helyem sportra, nem szeretem a változó néha-ilyen néha olyan gyakorlatsort. Az ugrálókötél szupi lenne de egyet pörgetek és 3 tárgyat leverek közben. A hulahopp is megfelelő, csak mivel már 40-en túl vagyok, kiestem a mozgásból, egy hete pörgetem de nem bírom szusszal. Trambulin is olyan forma, csak nekem 10 ezer most sok. Ilyesmi kéne, ezek elvileg megfelelnének. A futást nem bírja térdem, pedig az is jó lenne. Nem kérek olyan kommentet, hogy minek válogatok. Biztos van olyan dolog ami még nem jutott eszembe, ezért kéne ötlet. :)

2017. dec. 21. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Más nem igazán van szerintem, muszáj lesz költened vagy egy futópadra vagy egy szobabiciklire, esetleg görgőre. Esetleg lépcsőzés, ha van hol.
2017. dec. 21. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Csinálsz pár deszkából,vagy lécből egy lépcsőt. Szteppelsz.legalább 17 cm magas legyen.30 perc szteppelés=1500 fellépés=255 m magas dombra mentél fel.365 nap ,az annyi mintha egy zirka 100 000 m magas hegyre mentél volna fel Tehát 10* csomolungma,avagy a Mount Everest.Vagy 100 Kékes tető.Hajrááááááá!
2017. dec. 22. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Pardon Csololungam,de mindig kapkodok a levefő után.Ja meg összeszedsz egy kis szivacsot,pár müa.zsák,és árnyékboxolás.Én már kiütöttem A 2 Klicskót,az összes ketrecharcost. Egy habszivacs szőnyeg,ráfekszel és 1000 féle képpen felálsz.Jutyúb,meg a You Tube,meg a Gugli,meg a Google.
2017. dec. 22. 15:31
 4/4 A kérdező kommentje:
ezek egész jó ötletek, kipróbálom! köszönöm! :)
2017. dec. 22. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!