Méket válasszam? Csak hozzá értők pls.
Figyelt kérdés
175cm,60kg,21F.
1Scitec Nutrition Jumbo
2Scitec Nutrition Jumbo Professional
3E mellé még akarok Amino5600-ot.
5 hónapja testépitek 5 kilót szedtem fel ez idő alatt semmilyen szintetikus fehérjét nem szedtem eddig,de most akarok mert nem tudok hizni megáltam 60kg-nál.Legalább 67-70kiló ra szeretnék hizni mert igy elég vékony vagyok.
Előre is kösz a segitséget.
2010. jún. 1. 20:38
1/7 anonim válasza:
A kettő között annyi különbség van, hogy a sima Jumbo jóval több szénhidrátot tartalmaz mint a Professional. Ha nehezen hízó vagy akkor számodra a sima Jumbo a jó megoldás, ha olyan átlagos akkor a Jumbo Professional.
2/7 anonim válasza:
Számodra mind a 2 megfelelő. Válassz 1 et fogyaszd edzél keményen aztán ha elfogy próbáld ki a másikat.
3/7 anonim válasza:
Amino6500 neked nagyonnagyonnagyon felesleges!!!! vegyél valami értelmesebbet, pl vitamint, vagy plusz fehérjét a jumbo mellé. a jumbo a jó választás, ha nehezen hizol!
azt azért elmagyarázhatnád h mit értesz szintetikus fehérjén, mert ritka nagy butaságot mondtál!
4/7 A kérdező kommentje:
Hát ugy értettem,hogy csak ettem. amino5600 helyett pl mit javasolsz?
2010. jún. 2. 18:46
5/7 A kérdező kommentje:
Vannak még azok a száraz izomtömegnövelők Pl mass,azt irják róla,hogy akár 1 hónapban 2kg-is fel lehet szedni.Lehet még az jobb lenne nekem?
2010. jún. 2. 19:02
6/7 anonim válasza:
csirkemell ,rizs ,tojás, előbb ezek mennyiségét kellene növelni és aztán költeni ilynekere... mert normális kajálás melet ezek szartse érnek.. ha megvagy győződve rola hogy normálisan kajálsz akkor nézz utána egy étrendnek..lehet nemis olyan normális ahogy tecsinálod
7/7 A kérdező kommentje:
Csirkemell,rizst,és tojást zabálok már 5 hónapja hiztam is 5 kilót,de most itt a nyár többet mozgok nem tudok annyit enni hogy normálisan hizzak nagyon nehezen hizok ilyen a genetikám.
2010. jún. 2. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!