Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek meket valasszam? Bov lent.
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel egeszen jo barati viszonyban vagyok de egy bulin elkezdet nyomulni es en vettem az adast de elutaztam es sokaig nem beszeltunk(amugy egy evvel idosebb).Amig elutaztam peddig megismerkedtem egy masik lannyal aki a masodik talakozasnal nagyon megkedvelt es sokan mondta hogy bejovok neki(o meg egy evvel fiatalabb). Voltunk igy varosban vele parszor es akkor vagy kezenfogva vagy atolelve setaltunk es mielott el nem jottem adott puszit a szamra is:D.De most hazajottem es itt van a 2 lany es nem tudom mit tegyek mert az idosebbiket szeretem nagyon de a masikba mg belezugtam...Mit tegyek melyiket valasszam?15/F2010. júl. 22. 18:16
1/6 kevin42 válasza:
Amelyikkel többet tudsz találkozni...
5/6 A kérdező kommentje:
utobbi kettonek jo a humorerzeke...
2010. júl. 22. 22:30
6/6 anonim válasza:
Végülis csak azzal jobb aki közelebb van ,meghát azt mondod hogy azt a lányt szereted nagyon aki közellakik!Inkább maradj nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!