Melyik küzdősportot válasszam? 20L
Sportos vagyok,falat mászom,teniszezek,úszok-nincs súlyfeleslegem.3 évig aikidóztam-4 kjús vagyok,de unom ezt a sportot,egyáltalán nem ütős.Nincs verseny,nincs semmi igazi verekedés nem tudom..Jó dojoba jártam,de nem szeretném tovább ezt a stílust.Keresek valami ütősebbet,de olyat amiben nem sérülnék "sokat".
1-2 Krav maga edzésen voltam,de annyira nem jött be a vegyünk meg sok védőt és akkor majd engem is rugdoshatnak.Kicsit "lágyabb"-ra vágyom.
Gondolkodam most a wingen és a kempon esetleg thai boxon.
Szeretnék olyan küzdő sportot,amivel RELATÍVE rövidebb idő alatt erősödhetek és valamennyire meg fogom magam tudni ténylegesen védeni.
Budapesti vagyok,ha konkrét klubbot is ajánlotok nagyon megköszönöm!:)
ha thai boxolnál és nincs túl messze neked akkor ajánlom az a-termet angyalföldön:
Taekwondo eszembe se jutott.Woáhh videók alapján bejön:)
Angyalföld kicsit messze van.Boráros környékén lakom!
milyen védőfelszerelés? egy fogvédő, csöcsvédő, meg egy altestvédő alap. tökmindegy, hogy krav, thaibox, vagy TKD.
Ha a krav dúrva, akkor a TKD, thaibox felejtős, meg a kempo is.
vingcsunozzál.
Ha a Borárosnál laksz, akkor gyere a University Boxing Club -ba.
Ott van egy köpésnyire. Én az ottani thai bokszot ajánlom, de van itt kick box, karate és kempo is.
Utolsó vagyok, csak a linket pont kihagytam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!