Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez normális? Vagy csak szimplá...

Ez normális? Vagy csak szimplán fürge vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Bocsi hogy ide írom e kérdésemet,de muszáj valakitől megkérdeznem.

32km/h-val futok.2 éve dohányzom(léci ez miatt ne ítéljetek el),régebben 29/h-val futottam,kb egy évvel ezelőtt.Egyszer tesi órán 84 kört futottam nagy pályán,45 perc alatt.

Nem szedek semmit.Az osztálytársaim csodálkoznak amikor otthagyom őket.Pedig ők sem futnak lassan.Ja és egyszer olyan volt hogy,nagyon gyorsan futottam,elmentem egy bokor mellett,és amikor elmentem mellette,a futásomnak a szele,megmozdította a bokrot,megfújta.Elkezdett mozogni.:|

Csodálkozom hogy 14 éves léttemre ilyen gyorsan tudok futni.

2010. máj. 31. 19:22
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Kínálgattak.És egyszer olyanvolt hogy nemtudtam nemet mondani,és elszívtam.Sajnos.xd
2010. jún. 1. 20:02
 22/25 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem csak egynek nem tudtál ellenáéllni. Sosem értettem, hogy miért jó ürügy a dohányzásra az, ha az emebr egyszer kipróbálja. Igaz, nem a témához tartozik...
2010. jún. 1. 20:11
 23/25 A kérdező kommentje:

A dohányzás nálam olyan mint a gyakorikérdések.

Egyszer kellett kipróbálnom,és máris függő lettem.xd

2010. jún. 1. 20:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Kérdező hány méteres a nagy pálya amin futottál?
2010. jún. 1. 23:15
 25/25 A kérdező kommentje:
Foggalmamsincs.Majd kiderítem valahogy.
2010. jún. 1. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!