Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Vagy szimplán...

Ez normális? Vagy szimplán hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Van olyan amikor kedves vagyok ,nomális az emberekkel,komolyatalan mindenkivel jól bánok, ez valamikor vesz egy hatalmas fordulatot és olyankor arrogáns vagyok, lenézem az embereket, komoly vagyok és úgy érzem, hogy az utóbbi vagyok de ha iskolában vagyok akk előtör belőlem az első. ez normális? vagy utalhat enyhe tudathasadásra?
2010. jan. 16. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ez normális. más-más közösségekben, az ember más arcát mutatja.
2010. jan. 16. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Normális. Én is ilyen vagyok pl.
2010. jan. 17. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Volt egy érdekes "tanulmány" arról, hogy az ember folyton folyvást, mindenhol egy szerepet játszik. Ha megnézed, a szüleid úgy nevelnek, hogy legyél illedelmes, és ne legyél bunkó, magyarul játszd el a jó gyerek szerepét, hogy megszeressenek. Azután az ember bekerül közösségekbe, és a haveroknak eljátsza a "Laza vagyok.." c. szerepet, hogy menő legyen. Aztán hazamegy, és az anyjának előadja a "jó kisgyerek vagyok, jól viselkedtem az iskolában" c. szerepet. És ilyenkor nehéz megtalálni az "igazi" önmagunkat.
2010. jan. 17. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy normális.

Hangulatember vagy úgy ahogy én is.

Nehéz kezelni de néha összejön.

2010. jan. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!