Ez normális? Vagy csak szimplán fürge vagyok?
Sziasztok.Bocsi hogy ide írom e kérdésemet,de muszáj valakitől megkérdeznem.
32km/h-val futok.2 éve dohányzom(léci ez miatt ne ítéljetek el),régebben 29/h-val futottam,kb egy évvel ezelőtt.Egyszer tesi órán 84 kört futottam nagy pályán,45 perc alatt.
Nem szedek semmit.Az osztálytársaim csodálkoznak amikor otthagyom őket.Pedig ők sem futnak lassan.Ja és egyszer olyan volt hogy,nagyon gyorsan futottam,elmentem egy bokor mellett,és amikor elmentem mellette,a futásomnak a szele,megmozdította a bokrot,megfújta.Elkezdett mozogni.:|
Csodálkozom hogy 14 éves léttemre ilyen gyorsan tudok futni.
Sz.tem ha tehetséged van fuss komolyan, egyesületben. Haverom is azt csinálja, országos 1-2 helyezett, és 1 éve fut egyesületben. Sajnos ennek feltétele a cigiről való leszokás.
Am 32km/h nem durva ha versenyzel már. Ott a top 20 ennyivel fut a te korosztályodban. (Átlagembernek természetesen nagyn sok.)
Üdv.
Phys!cs G33k & Ph03niX
a leírt adatokból ítélve, kb. 300m lehet a pálya kerülete. ez kicsivel kisebb, mint egy normál atlétika pálya.
Ha ez tényleg igaz, tényleg menj el versenyezni, képzeld milyen lennél, ha leteszed a cigit..
Kb. 100 évente akad egy ilyen tehetség a VILÁGBAN, aki felkészületlenül, dohányozva ilyen tempót tud diktálni. Ha komolyan elkezdenek veled foglalkozni, akár klasszis is lehetsz.
Menj ki egy atlétika egyesületbe, és kérj meg egy edzőt, nézzenek meg, mi a véleményük? Biztos csapni fognak rád...
És miért szoktál rá? Elvették az uzsidat az isiben?
Amúgy meg nem normális. Menj orvoshoz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!