Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Összeállítanátok nekem egy...

Összeállítanátok nekem egy edzéstervet itthonra?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, ~180 cm magas, 95 kg-al. Heti 3 (bár szeretném növelni 4-re) 2 órás Brazil jiu Jitsu edzésre járok. Szeretném meggyorsítani a folyamatot némi itthoni munkával is. Leginkább felsőtestre szeretnék dolgozni, tehát a kockahas, és hátizom lenne a lényeges nekem. Abban szeretnék segítséget kérni tehát, hogy egy (bármilyen nehézségű, minél hatásosabb annál jobb persze) napi edzéstervet állítsatok nekem össze, amivel jobban meg tudnám gyorsítani az ezekre a pontokra való izmosodást. Egyedül 2 darab súlyzó áll még pluszban rendelkezésemre 4-4 db 2.5 kg-s súlyokkal. Olvastam ugyan arról is, hogy az étrend is fontos ebben a dologban. Ehhez annyira viszont nem értek. Milyen étrend szükséges a legteljesebb működéshez? Értek itt olyan dolgokat, amikre nem kell még plusz pénzt kikérnem a szüleimtől (Pl fehérjék, külömböző "különleges" kenyérfélék, stb) , hanem bármely átlagos háztartásban összeállítható. A válaszokat előre is köszönöm!

2017. nov. 12. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem
2017. nov. 12. 12:31
 2/2 anonim ***** válasza:

az étrend nem csak simán fontos,hanem a kinézeted 70%ban a kajáláson és 30%ban az edzésen múlik.

16 évesen 180 magasan kb 70 kiló körül kellene lenned a kocka hashoz.

ezekre keress rá-

kalória számolás

szálkásító étrend

szénhidrát csökkentés.

és nem fog plusz pénzbe kerülni,mert 95 kiló tartásához kb ipari méretekben kell zabálnod.

a szálkásító diéta olcsóbban vagy ugyanolyan áron ki fog jönni.

2017. nov. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!