Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sérült váll, mit csináljak?

Musclemore kérdése:

Sérült váll, mit csináljak?

Figyelt kérdés

8.honapja sérült a vállam

Kézenállvanyomástól begyulladt (nem voltam rendesen bemelegítve)

Azóta próbáltam sokmindent, pihentem vele rengeteget, 1-2honapra visszamentem a terembe nevetséges sulyokkal dolgozni amitől nemfáj (elotte teremben edzettem legfőképpen)

Gyogytornara járok, 14alkalkom volt kiírva az letelt, most folytatom otthon és úszok mellette heti 1-2x

18éves vagyok, és már csak 70kg.

Most fogok érettségizni, emelt tesiérettségi van tervben de ez nem tudom hogyan lesz így kivitelezve, szóval nagyon komolyan segítségre van szükségem.

Esetleg ha valaki megbízható orvost tud ajánlani Zalamegyében.

Hozzászólásokat is nagyon köszönöm! Iigen tudom én hibámból jött össze.

2017. nov. 3. 13:16
 1/3 IstiX válasza:
Szerintem menny orvoshoz és kérly gyulladás mentesítő kenőcsöt és fojtasd az uszást mert jót tesz nekem is jót tett amikor be volt gyulladva a vállam
2017. nov. 5. 16:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Inerta pattanásos gyógyszert szedek és nem tudom befolyással van-e rá, ugyanis nem akar meggyógyulni.

Van, hogy magában is fáj, nem olyan erősen de érzem. Orvos azt mondja nem nagy dolog, csak izom sérült... aha aztán???? Hogyan hozzam helyre?

2018. jan. 6. 01:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Uh az szívás.Hát tanácsot nem tudok adni,de sok sikert a gyógyulás felé ! :)
2018. jan. 6. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!