Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem megy a fekvőtámasz,...

Nem megy a fekvőtámasz, ennyire nem ér semmit a súlyzózás?

Figyelt kérdés

Kicsit hülye kérdés lesz!

Szóval rendszeresen edzek könnyű kézisúlyzókkal otthon. Igaz, csak 2-3 kilósak, de úgy érzem, számít, mert jól meg tudom dolgoztatni magam velük.

Azt reméltem, ez segíti majd az izmaimat más gyakorlatok végzésében is, de tegnap egy edzésen szembesültem vele, hogy egyszerűen nem megy a fekvőtámasz! Fáj, meg minden, pedig nem vagyok azért edzetlen.

Mintha nem is lennének karizmaim... ennyire semmit nem ér a kézisúlyzózás?

Amúgy lány vagyok, nem akarok nagy izmokat, de azért örülnék, ha legalább néhány ft-t le tudnék nyomni. Egy lánynak mennyit illene?

Köszi minden hasznos választ

2017. okt. 5. 07:58
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
Pár kilós kis barbi sulyzocskaval semmire nem mész. Rendes fekvőt nem sok nő tud megcsinalni, szóval nincs ilyen elvárás, hogy valamennyit is tudni kellene. Gyakorolod és majd menni fog, de ebben nem sokat segít a pár kilós sulyzo. Az nokedli terhelést ad.
2017. okt. 5. 08:32
 2/6 A kérdező kommentje:

De nem csak a súlya számít, hanem az ismétlésszám is, nem?

És ha nehezebbekre cserélném?

2017. okt. 5. 08:43
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Ismetlesszam nem sokat tesz hozza ha akkora a suly. Max állóképességi edzés lesz, de erőt nem sokat hoz. Akkora suly kell, amivel éppen megy 5-8 ismétlés. Ez hoz erőt és izmot is. Nagyon izmos meg sosem leszel lányként, naturalban. Huszadannyi tesztot termel egy nő, szóval attól nem kell tartani, hogy látványosan izmos leszel. Nyugodtan nyomjad nagy sulyokkal.
2017. okt. 5. 09:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, adtam a zöldeket :D
2017. okt. 5. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ajánl9m a fegyencedzés című könyvet az alapján eléred gyorsan.
2017. okt. 5. 09:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem!
2017. okt. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!