Mennyi idő alatt lehet ilyen testet elérni?
Kép: [link]
Tudom, hogy sok idő, úgyhogy olyan válaszokat nem kérek, hogy neked 50 év :D
20 kilót fogytam már, szóval étrendem rendbe van és tudom az alapokat.
Csak azért kérdezem, mert vannak ismerőseim, akik azt mondják nevetve, hogy ilyen 10 év múlva se leszek, meg ehhez napi 2 órát az edzőterembe kell tölteni.
Sztem azért 1-2 év alatt elérhető, ha valaki kitartó, nem?

azért az sem mindegy, hogy milyen a tested most
milyenek az alapjaid?
amúgy nem egy eszetlenül kigyúrt test ez, de ha nagyon kövér voltál, akkor lehet, hogy belekerülhet 2-3 évi munkába is
szálkásítani kell, ez pedig nehéz, ha hízékony vagy
ezt nem tudom megítélni úgy, hogy nem ismerlek
ez a test egyáltalán nem elérhetetlen cél
ha egy hatalmas body buildinges teste linkeltél volna be, arra nem tudnék semmi biztatót írni :P
Köszi mindkettőtöknek. Elég kövér voltam, de most rendesen lefogytam, már nem akarok és nem is kell többet szálkásítani.
Viszont nincs rajtam semmi izom, és így sem érzem jól magam.

Én pont fordítva vagyok vele: nagyon komoly izomzatom van, de rajta elég jelentős zsírmennyiség is. :)
Ilyen test 1-2 évi munka, jól gondoltad.

inkább szálkás, mint izmos.
186 centi ez 78 kiló? még minusz 10 kiló, és kb. meglesz.
DE ehhez a végén már keményen diétázni kell, sok mozgással.
Gyorsan haladsz felé, de a vége nehéz lesz.
Köszönöm a normális válaszokat :D
Utolsónak: Hát, nem tudom így látatlanból honnan veszed, hogy még 10 kilót kéne fogynom. Sztem 186 centihez már a 68 kiló nem egészséges, meg amúgy is, mindenkinek más a testalkata és csontozata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!