Otthoni edzéssel ilyen testet szeretnék, de lehetséges?
Olvastam, és sok a hasonló kérdést láttam, és tisztában vagyok azzal, hogy otthoni edzéssel minden macerásabb, minden nehezebb és nem úgy fejlődik az ember, ha nincs meg rá a megfelelő motiváció, na meg persze kondi gépek. Ennek ellenére én már 3 hónap alatt szerintem egész szép eredményt értem el itthoni gyúrásnak nem igen nevezhető valamivel... 69kg-ról elértem a 80-at (186cm, 19éves vagyok) van mellem, karom, a hátam is alakulgat, de persze nem mondom azt, hogy ki lennék gyúrva de a változás látható, főleg azoknak akik ismertek korábban. Nem is akarok nagydarab lenni hiszen tudom, hogy ha így folytatom nem lesz belőlem egy Vin Diesel (ahhoz "kicsivel" több kell), de valami ilyesmit el szeretnék érni:
Tudom, ő fekete, nekik más a genetikájuk, 2dl víztől már izmosak lesznek. Viszont szerintem rá nem lehet azt mondani, hogy nagydarab, csak kellemesen jó megjelenése van, látszik, hogy sportol stb. Kérdés tehát, hogy otthoni sufni módszerrel mennyire érhető ez el?
Rendelkezésemre áll a saját testem tehát fekvő támasz, húzockodás, hasprés stb. ,illetve van egy egy kezes 10kg-os súlyzóm, meg egy 5kgos.
Ráadás kérdésként még szeretném ha valaki segítene a has gyakorlatban. Nekem ne linkeljetek a body.builder.hu-t, választ szeretnék arra, hogy aktív edzéssel mikorra várható a kocka has? 3 hónap alatt voltak napok (az utóbbi egy hónapban rendszeresen) mikor több 100 közel 1.000 hasgyakorlatot csináltam és jelenleg csak akkor tapasztalom a változást külsőleg, ha rá feszítek, de akkor sem drasztikusan. Alap állapotában semmi. Zsíros lenne a hasam ennyire? Olvastam ,hogy a kocka addig nem látszik, míg a zsír lefedi. De ebben az esetben hogy tüntessem el onnan a zsírt? A futás segít ezen? Mit egyek? Eléggé tömtem magamba a zöldséget és a gyümölcsöt, ment be a fehér hús, rizs meg a tojás is. Kizárólag vizet szoktam inni, más egyéb üdítőt csak elvétve olykor-olykor.
Illetve még valami. Miután gyúr az ember és bedurrannak az izmai, az az állapot elérhető egy idő után állandó külsőként/ megjelenésként is, ha nem növelem a gyakorlatok sorozatszámát/ nehézségét?
Végül de nem utolsó sorban ha lehet 3, max 4 hónap alatt szeretném elérni a fent linkelt testet. Lehet most nevetség tárgyát képezem ezzel a kijelentéssel, de épp ezért érdekel, hogy meg tudnám e csinálni otthon?
Ha otthon nem, akkor a konditeremben össze lehet hozni 3-4 hónap alatt?
Előre is kösz a válaszokat.
nem olvastam végig de kockás hashoz fogyókúrás diéta kell és mozgás /futás tökéletes/
mivel te először tömeget akarsz növelni ezért egy darabig felejtsd el a kockás hasat.
nem látunk, nem ismerünk. lövésünk sincs hogy mennyit dobna rajtad az a nagyon nagyon max 3-4 kiló amit ennyi idő alatt fel tudsz profi kajával és teremben jó edzésekkel rántani, de kétlem hogy ennyire definiált lennél, főleg hogy kb 2-3 hét minimum megint kellene a diétára hogy szálkásodj.
szerintem felejtős ez 3-4 hónapban, a duplája kb esetlegre mondható, de kép nélkül ilyet nem mond meg neked senki
egy-két dologra azért szükséged lesz! a 10kg az kevés, vegyél rá darabonként 10kg súlyt. konditeremben nyilván elérthető viszonylag rövid idő alatt, de az nagyban függ a genetikádtól és rengeteg más tényezőtől, így kijelenti hogy 3-4 hónap alatt sikerül, azt nem lehet!
viszont konditeremben jövő nyárig reális célkitűzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!