Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Javíthatok 4-5 percet egy...

Javíthatok 4-5 percet egy nyár alatt?

Figyelt kérdés

Hobbi közép-hosszútávfutó vagyok, és a nyáron szeretném levinni az 5000 m-m idejét 19:48-ról 15:0-ra. Az elszántságom és az edzéstervem megvan, a kérdés csak az, hogy lehetséges e ilyen mértékű javulás ilyen rövid idő alatt?

Köszönöm a válaszokat!

22F

2010. máj. 25. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha sikerül elérned a 15:00-t akkor már lassan világbajnokságon, de magyar bajnokságon is indulhatsz, sőt, nyerhetsz is. Csak hogy legyen mihez viszonyítani: a világcsúcs 12:40 körül van, a magyar csúcs 13:30.
2010. máj. 25. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, ráadásul ilyen rövid idő alatt nem lehet ekkora javulást elősegíteni. Viszont 2 másodperc körüli mínuszt szerintem reálisan le tudsz adni a jelenlegi idődből, ha mindent szigorúan betartasz.
2010. máj. 25. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, elnézést elírtam, két perc akart lenni.
2010. máj. 25. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha egy héten 4-5-6 szor jársz futni akkor megtudod csinálni!
2010. máj. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!