Szerintetek ha minden nap 10-15 percet futok egy helyben az ér valamit?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 15:17
1/15 anonim válasza:
minek futsz egyhelyben? .... fussál előre ember
2/15 A kérdező kommentje:
azer mert kint nem tudok...de azt kerdezetm h er valamit vagy nme??
2011. okt. 6. 15:30
3/15 dirtboy válasza:
nem,de kíváncsi lennék az okra hogy kint miért nem tudsz kint futni,de nem muszáj leírni csak mondom.
5/15 anonim válasza:
15 öt perc rendes futás sem ér sokat, nem hogy ez....
Hozzáteszem, ha fogyni akarsz, akkor végképp esélytelen, ahhoz diéta kéne.
6/15 anonim válasza:
Ér...nyilván sokkal jobb lenne, ha kinn futnál rendesen, mert akkor ugye visz a lendület, előre is kell haladnod és az sokkal hatásosabb. De ha futsz egy helyben, végülis az is célravezető...csak akkor legalább 30 percet fuss 1-2 naponta.
7/15 anonim válasza:
A futópadot próbáltad már? Pont erre találták ki. Használtan egész jókat lehet olcsón venni.
8/15 anonim válasza:
(Az a baj,hogy nagyon sok nem okos is válaszol a kérdésedre.) Természetesen,hogyne érne valamit bemelegítésnek is nagyon jó,de a harminc perc tényleg jobb volna.
9/15 anonim válasza:
Persze, hogy ér valamit a helyben futásod.. az olyan, mint ha ugrálnál és végül is a futás és az ugrálás minden testrészed megmozgatja... - de ha csak ez a módod van arra, hogy fuss egy helyben a szobádban, akkor tanácsolom az ugrókötelet... - abból elég 20 perc. - és látszik, hogy olyan emberek írták azt, hogy nem ér semmit, akik életükbe nem sportoltak, én 15 évet sportoltam és most hagytam abba 1 éve, persze mindig bővítettem, mert atlétikán kívül kosaraztam, úsztam, lovagoltam, bicikliztem, görkoriztam, fociztam és hip-hopot táncoltam, illetve talajtorna, csak most azért voltam kénytelen leállni mindennel, mert babát várok, azaz már lassan megszületik =) napok kérdése... :) úgyhogy hidd el, hogy bármilyen testmozgást végzel, segít és hasznos.!
10/15 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom az utolsonak:)es sok szerencset a babahoz:)
2011. okt. 9. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!