Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most tényleg "eltűnt" volna a...

Most tényleg "eltűnt" volna a hajlékonyságom ennyitől és kezdhetnek újra?

Figyelt kérdés

Jobb lábammal már lement a spárga, viszont túlerőltettem, ezért pihentetnem kellett 2-3 hetet. Nem olyan keményen, de azért nyújtottam rá. Most megpróbáltam a spárgát, és nem ment le, pedig előtte bőven bemelegítettem. És ez már a második, mikor pár napja próbáltam, akkor sem ment le... Ennyit számított volna az a néhány hét?

Kb mennyi idő, mire megint lemegy?

Annyira csalódott vagyok, hónapokig dolgoztam érte szinte minden egyes nap,..

2017. aug. 19. 22:36
 1/5 A kérdező kommentje:
*kezdhetem
2017. aug. 19. 22:38
 2/5 Spectre_R42 válasza:

Nem vagyok a téma szakértője, de hasonló a probléma nálam is. Nekem is ezt csinálják a lábaim. Csak akkor tudok lemenni, ha napokon át nyújtok, de amint kimarad 1-2 nap, máris rosszabb lesz.

Véleményem szerint ennek két oka lehet:

1) hogy nem (legalábbis én tuti) vagy gyárilag elég rugalmas, ezért nehezebb az ilyesmi

2) feltételezem egyikünk sem jár ritmikus gimnasztikára 3-5 éves kora óta.

Mennyi idő? Hát szerintem 2-4 hét, ha annyira rossz a helyzet, de valószínűleg kevesebb, mert előtte hónapokig nyújtottál erre.

2017. aug. 20. 10:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos kiskoromban még ez az egész nem érdekelt, 15 évesen kezdtem el nyújtani, tavaly május körül. Ahhoz képest, ahol kezdtem, elég gyorsan fejlődtem, de azért mégsem két nap volt, mire le tudtam menni spárgába...
2017. aug. 20. 17:34
 4/5 laurta válasza:
Szerintem más nyújtást kéne kipróbálnod :),de atestedtől is függ,van akinek hamarabb lemegy,mert örököltek valakitől hajlékonyságot.Azt ajánlom,ha minden egyes nap nyújtasz reggel is és zuhanyzás után is akkor hamar fejlődni fogsz.
2017. szept. 6. 15:50
 5/5 anonim válasza:

Én járok rg-re (ritmikus gimnasztika) 4 éve. Eleinte csak otthon nyújtottam mert mindig is az volt az álmom hogy hajlékony legyek, és akkor én is így voltam vele... 2,3 nap kihagyás és már nem is tudtam... De a szüleim beirattak rg-re és ott nem tudom mit csináltak velem de annyira hajlékony lettem. Mostmár simán lemegyek spárgába(még úgy is hogy feljebb van az egyik lábán stb. de nem akarok dicsekedni) ha még érvényes a kérdés:

Szerintem azért "romlott el" a hajlékonyságod hogy nem helyesen csináltad... De lehet csak én gondolom így. Minden esetre ha nagyon akarod azt a spárgát és otthon nem megy akkor mennyél rg-re (bár amúgy nagyon fájdalmas tud lenni eleinte a passzív nyújtás)... Remélem segítwttem

2017. szept. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!