Most tényleg "eltűnt" volna a hajlékonyságom ennyitől és kezdhetnek újra?
Jobb lábammal már lement a spárga, viszont túlerőltettem, ezért pihentetnem kellett 2-3 hetet. Nem olyan keményen, de azért nyújtottam rá. Most megpróbáltam a spárgát, és nem ment le, pedig előtte bőven bemelegítettem. És ez már a második, mikor pár napja próbáltam, akkor sem ment le... Ennyit számított volna az a néhány hét?
Kb mennyi idő, mire megint lemegy?
Annyira csalódott vagyok, hónapokig dolgoztam érte szinte minden egyes nap,..
Nem vagyok a téma szakértője, de hasonló a probléma nálam is. Nekem is ezt csinálják a lábaim. Csak akkor tudok lemenni, ha napokon át nyújtok, de amint kimarad 1-2 nap, máris rosszabb lesz.
Véleményem szerint ennek két oka lehet:
1) hogy nem (legalábbis én tuti) vagy gyárilag elég rugalmas, ezért nehezebb az ilyesmi
2) feltételezem egyikünk sem jár ritmikus gimnasztikára 3-5 éves kora óta.
Mennyi idő? Hát szerintem 2-4 hét, ha annyira rossz a helyzet, de valószínűleg kevesebb, mert előtte hónapokig nyújtottál erre.
Én járok rg-re (ritmikus gimnasztika) 4 éve. Eleinte csak otthon nyújtottam mert mindig is az volt az álmom hogy hajlékony legyek, és akkor én is így voltam vele... 2,3 nap kihagyás és már nem is tudtam... De a szüleim beirattak rg-re és ott nem tudom mit csináltak velem de annyira hajlékony lettem. Mostmár simán lemegyek spárgába(még úgy is hogy feljebb van az egyik lábán stb. de nem akarok dicsekedni) ha még érvényes a kérdés:
Szerintem azért "romlott el" a hajlékonyságod hogy nem helyesen csináltad... De lehet csak én gondolom így. Minden esetre ha nagyon akarod azt a spárgát és otthon nem megy akkor mennyél rg-re (bár amúgy nagyon fájdalmas tud lenni eleinte a passzív nyújtás)... Remélem segítwttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!