Szerintetek milyen táncot kezdhetnék el? Többi lent.
4 éves koromtól 9 éves koromig művészi tornáztam, utána 9 éves koromtól mostanáig (14) modern jazz táncoltam. Szerintem nem vagyok annyira rossz, de azért egy hatalmas tehetség sem. Felmerült a hiphop, de nem tudom, hogy az pontosan milyen. Milyen típusú táncok vannak még, amihez nem kell über hajlékonynak leni? (spárga jobra, balra, angol, bogni előre hátra, állóspárga csak falnál mennek)
Rocky, társastánc kizárt! :DDD
ha nem tudod, milyen a hip-hop, akkor nézz utána. keress videókat, vagy menj el egy tánciskolába és nézd meg, mit csinálnak a hip-hoposok
rocky és társastánc miért kizárt?
ott van még a salsa, tangó, swing, boogie, lindy hop, de ezek is társas-, vagyis páros táncok, akárcsak a magyar, ír és egyéb néptáncok jelentős része
szólóban táncolhatók például a flamenco, hastánc, ír és amerikai sztepp.
a rúdtánc, légtorna, zumba inkább sport jellegű, mint tánc, de van azért kapcsolatuk a tánccal is.
nézelődj a különféle tánciskolák környékén, hogy hol milyen műfajokat tanítanak, melyik milyen, hogy néz ki, mennyire jön be neked. kezdő szinten egyikhez sem kell olyan nagyon hajlékonynak lenni és ha csak hobbiból csinálod, akkor nem is fogják nagyon erőltetni a hajlékonyságot.
14 évesen még elég fiatal vagy, hogy alakuljon a hajlékonyságod is, bár ha nem edzel rá nyújtásokkal, balettal, tornával, akkor inkább csak romlani fog, ahogy öregszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!