Szerintetek abbahagyjam a táncot?
Figyelt kérdés
Már régebben is táncoltam,de azok valahogy jobban mentek.1 éve iratkoztam át másféle táncra.Imádok táncolni,de nagyon rossz érzés,hogy fellépéseken csak ritkán állok elől.Kicsit kisebbség érzetem van,és olyan,mintha mindenki engem nézne a csoportból,hogy milyen béna vagyok.Odateszem magam mindig maximálisan a próbákon és mosollyal csinálom végig,de belül azért rosszul szoktam érezni magam.Persze nem én vagyok az egyedüli,aki ritkán áll elől,de azért nem valami jó érzés..Szerintetek abbahagyjam,ha ennyire nincs hozzá tehetségem? :(2016. máj. 17. 19:44
1/6 anonim válasza:
minek csinálsz olyat, amitől szarul érzed magad?
2/6 A kérdező kommentje:
Azért csinálom,mert szeretem.Csak az a baj velem,hogy nagyon maximalista vagyok.Nem az a célom,hogy legelőre beállítsanak,hanem az,hogy legalább egy kicsit én is álljak legalább a 2. sorban,hogy fellépésen belőlem is látszódjon valami..Ez szokott néha rossz érzést kelteni bennem,mert ilyenkor nem igazán van önbizalmam.
2016. máj. 18. 08:26
3/6 anonim válasza:
a szeretnéd, nem gyötörnének kétségek, hogy abbahagyd-e...
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha maximális erőbedobással csinálod, akkor lesz eredmény egy idő után, de lehet érdemes lenne váltani hogy örömet okozzon neked óráról-órára a tánc.
5/6 anonim válasza:
"Azért csinálom,mert szeretem."
A kérdést töröld is az agyadból.
6/6 anonim válasza:
Ha élvezed akkor táncolj! Ha tényleg rossz akkor inkább menj át máshová☺ sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!