Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem tudom, abbahagyjam-e a...

Nem tudom, abbahagyjam-e a táncot?

Figyelt kérdés
Szóval. Nem szeretem a csoportunkat egyáltalán, nem is tudtam ezalatt az 1 év alatt igazán beilleszkedni. Igazából fogyni mentem, nem igazán táncolni de idővel megszerettem. Egyedül a csoporttal van gondom. Az oktatónk állandóan azzal jön, hogy fogyjak (mindig 2 kilót, még akkor is ha már lement az a 2), hogy a hajam csináljam meg próbára is, sminkeljem magam (szerintem 15 évesen nem kellene elb.sznom a bőröm), és a többi. De a többieket soha meg sem szólja, nem szivatja. Mit tehetnék vele? Lépjek ki? Szeretnék még fogyni mert amit ezáltál leadtam az valami hihetetlen, már majdnem lapos a hasam. Ahj nem tudom..valaki segítene?

2016. máj. 22. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:

ez az edző legalább nem kamuzik.

azzal hogy terelget azt mutatja ki,hogy lát benned lehetőséget.

ha átmész máshova,ott meg lehet majd azt mondja az edző,hogy tök jól nézel ki meg milyen ügyes vagy még akkor is ha egy csámpás tehén vagy.

mindegy lesz neki,csak fizesd ki az edzést.

fogyni meg elsősorban étrenddel lehet.

2016. máj. 22. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Itt nem kell fizetni. Egy fél évre kellett 5000 ft-t és azóta nem kéri.
2016. máj. 22. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Zumbát. Tökéletes fogyásra és nagyon élvezetes is.
2016. máj. 23. 15:34
 4/6 anonim válasza:
Budapesti vagy? mindegy is ha szeretsz vagy megszerettel tancolni csak a tobbiekkel van bajod akkor ne hagyd ott csak,menj at mashova egy jobb csoportba jobb tanarral en is jarok tancolni es ott is van teltebb lany es senki nem szol be neki, csak biztatjak.
2016. máj. 23. 18:03
 5/6 anonim válasza:

Szerintem menj át másik tánciskolába, vagy halassz egy évet.

De ne marad ott semmiféleképpen. El fogják venni az önbizalmad, és a kedved az egésztől.

Nehogy már egy idegen ember ilyeneket mondjon...nálunk egyszer nem fordult elő, hogy valakinek beszóltak az alakjára. Mellesleg a tanárok sohasem kérik, hogy csípd ki magad órára. Egy komoly tánciskolában az edző ilyet nem enged meg magának. Hagyd őket ott, és keress egy helyet, ahol a környezetedben is jól tudod magad érezni.

2016. jún. 12. 12:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként már 3 hete kiléptem, elegem lett.
2016. jún. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!