Mennyi munkával jár egy ló tartás? Illetve anyagilag mennyit kell költeni?
Figyelt kérdés
Lovagoltam fél évet sajnos ott kellett hagynom a lovardát különböző okok miatt, most épp lovardát váltok. Eddig csak futószáron voltam vágtázok, könnyű, tan ügetek illetve az átülés kezdetektől fogva szerencsére remekül megy. Nem tudom elmondani azt az érzést mikor lovon vagyok egyszerűen megnyugtat, kikapcsol. Azt szeretném kérdezni, hogy egy év kemény lovaglás után egy lótartás mennyivel jár anyagilag és egyben mekkora teher lenne a számomra? Középiskolás vagyok ezért kérdezem, hogy tudom a szabadidőmben elhelyezni. Tapasztalt embereknek a véleményét jobban elfogadnám és megérteném.2017. júl. 19. 23:26
1/1 anonim válasza:
sok munka és sok pénz, nem mindenhol tarthatod..
Le kell fürdetni meg minden, és mint a mérteét látod többet fog enni mint kisebb állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!