Mozgáskoordinációs-, tartás javító- és ritmusérzék fejlesztő gyakorlatokat tudnátok mondani? Illetve fiúsabb tánc mozdulatokat?
A sztori röviden annyi, hogy kaptam egy nagyobb lány és egy kisebb fiú csoportot, akiket meg kellene tanítanom táncolni. A lányokkal nincs nagy probléma, mert nekik a testnevelés órájuk is olyan, hogy gyakorolnak mozgáskoordinációt és csinálnak tartás javító feladatokat, a fiúkkal viszont abszolút nullán állunk. Még régebben táncoltam egész sokat (pöttöm koromban balettoztam egy ideig, aztán 5 évet divat- és show táncoltam) és akkor csináltunk ilyen gyakorlatokat viszont bizonyos okokból abba kellett hagynom és nagyon sokat felejtettem.
Szóval tudnátok nekem linkelni olyan gyakorlatokat amikkel fejleszthetném a fiúkat, illetve tényleg nagyon tipikus fiús mozdulatokat, mert nagyon szeretnek azon hisztizni, hogy minden mozdulat túl lányod? :)
Köszönöm szépen!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!