Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igy tudok hizni?

Igy tudok hizni?

Figyelt kérdés
41 kilo voltam, nem tudtam hizni, nem is meregettem magam mert nagyon bosszantott. Ma viszont kivancsisagbol megtettem, es mar 45 kilo vagyok. Az lenne a kerdesem hogyha folytatom ugyan ugy az evest ahogy eddig (csak eszek ami es amennyi jol esik) de melle edzek, inkabb popsira akkor nem fog lemenni ez a par kilo amit nagy nehezen felszedtem? Es ha tudtok tanacsokat, hogyan tudnek meg hizni, akkor legyszives irjatok le :) sajnos nincs penzem tomegnovelokre, se mindennap csirkere es rizsre, meg apuek amugy sem nagyon engedik hogy fozzek, mert volt par sikertelen probalkozasom es mind tuzzel vagy odaegett kajaval vegzodott. Legalbb 50-55 kilo szeretnek lenni
2017. júl. 4. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hízni akarj, hanem kezdj el edzeni. Lány vagy, nem? Akkor edzél és izmosodni, formásodni fogsz, vagyis nagyon szép leszel a fiúk szemében. Míg bioövvel jóval kevesebb fiúnak fogsz tetszeni, illetve nem is egészséges. Mindenképpen jobban jársz, ha edzeni kezdesz. Neked is sokkal jobb érzés lesz az, hogy van erőd. Ami edzés közül választhatsz, az például futás, úszás, biciklizés, Ökölvívás, Thai Box, Taekwondoo, tenisz, foci, röplabda. Amelyik tetszik, nézz utána, hogy mi van a közeledben és próbáld ki, hátha megragad.
2017. júl. 4. 16:05
 2/2 paper_chaser ***** válasza:

Google: Sárga Kapszula

Tömegnövelő étrend és súlyzós edzés kell.

2017. júl. 4. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!