Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek a tömegnövelőtől...

Szerintetek a tömegnövelőtől lehet hízni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy lehet e a BioTechUSA-ban vásárolt carbox szénhidráttól hízni??

Mert elkezdtem edzeni (mielőtt bárki is kétségbe veszi azelött mondom, hogy TELJESEN KOMOLYAN VESZEM).

Egy ismerősőmtől kértem segitséget hogy mit szedjek. Ebből lett az imént emlitett carbox + egy scitec nutrion fehérje.

És azt kérdeztem az ismerősömtől, hogy a tömegnövelőtől fogok e hízni?! Valaki tudna erre a kérdésemre választ adni?

Egyépként 14 éves (2 hónap és 15) és 66kg.

2017. jún. 2. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet,de nemcsak attól hanem a rendes ételektől is. A tömegnövelő -Gainer az csak cukorzsák.... fehérje meg minimális ..sok kaloria van benne nem redeems szerintem. 14 évesen meg pláne.. rendes kaja+fehérjepor + rendes kemény edzés ha komolyan veszed akkor simán lehetsz nagy tiszta izmokkal nempedig felfújt a Gainertől.. Ha abbahagynád összeesel.. hájas leszel tőle ..
2017. jún. 2. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Rendes kaja alatt értem a zöldseg gyümolcs húsok pl klasszikus csirkemell. Es inkább vizet fogyassz sok sikert
2017. jún. 2. 23:36
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
Hogyne lehetne, ha ezzel nagy kalória pluszban vagy. Meg eleve idiota aki cukros tömegnövelőt vesz.
2017. jún. 3. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!