Mit szedjek ha hízni akarok de úgy hogy ne dagadt legyek hanem izmos és egybe nagy darab?
semmi ilyen csodaszer nem létezik
sportolni kell, gyúrni kell, amihez ajánlott a fehérje turmix
de önmagában az se ér semmit
63ról 2 hónap alatt 80-90-re egyszerűen irreális
gyúrással 63ról 64-65re, ez a reális
Akkor ha jól értem, 2 hónap alatt kellene egy 20-30 kiló színizmot felszedni.Nagyon nem reális.Tömegelni csak izomra nem lehet.
Velem történt ilyen, hogy 68 kilóról 95 kilóra felhíztam 4-5 hónap alatt, de akkor gyógyszereket kellett szednem pánikbetegség miatt.(Cipralex és Mirzaten) De végig gyúrtam így végülis előnyömre vált.
Atya isten, ahhoz képest hogy majdnem felnőtt vagy nagyon el vagy tévedve, nem ártana ha olvasnál kicsit.
30 kg-t nem lehet felszedni két hónap alatt. Még zsírból se, izomból meg pláne nem, teljesen irreális. 4-5 kg izomért is hónapokat kell dolgozni. Vannak kiegészítők amik segítik az izomnövekedést, de ezek sem csodaszerek, edzés nélkül ezek sem használnak.
Ha 30 kg-t fel akarsz szedni akkor években gondolkodj, ne két hónapban. Ha teljesen átalakítod az étrendedet és nekiállsz edzeni akkor két hónap talán arra elég hogy észre lehessen venni a változást, többre nem.
most, hogy elolvastad a hozzászólásokat és kicsit reálisabb a kép, javaslom, hogy kezd el az edzést
légy türelmes és csináld keményen előbb-utóbb meg lesz a haszna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!