Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul futásnál?

Mit csinálok rosszul futásnál?

Figyelt kérdés

Úgy három hete kezdtem el futni, vagyis inkább kocogni még, hogy javítsak a kondimon. Mostmár úgy kb 25-30 percnél járok,közben néha le kell állnom sétálni 1 percet de a végére eléggé el kezd zsibbadni a lábam és bedurranni a vádlim ezért abba kell hagynom teljesen, pedig bírnám még.

Igyekszem a futásmódra figyelni, a futócipőm elvileg jó a lábamhoz, 170cm/73kg/L vagyok.

2017. jún. 21. 20:02
 1/4 anonim válasza:
esetleg izomlaz? amire jo epiteni. Fuss szerintem addig amig birod es meg egy nagyon keveset nyomj ra utana kocogj vagy gyorsan setalj. Melegits be futas elott es igyal sok vizet.
2017. jún. 21. 20:16
 2/4 anonim válasza:
ja es azt is olvastam hogy a helyes testtartas is kell hogy ne terheld nagyon a labad.
2017. jún. 21. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
A testtartás az lehetett probléma mert mindig rossz volt a tartásom, de igen addig nyomom ameddig éppen bírom általában.
2017. jún. 21. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha így folytatod csonthártya gyulladásod lesz.
2017. jún. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!