Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van esély arra, hogy 30 kg...

Van esély arra, hogy 30 kg pluszsúlytól megszabadulva így nézzek ki, ha nem vagyok testépítő nő, csak egy átlagos lány?

Figyelt kérdés

Sajnos kövér vagyok, ezen nincs mit szépíteni. De már nem vagyok így boldog, egyszerűen nem akarom ezt folytatni. Szeretnék elégedett lenni magammal és önbizalmat szerezni.

Van esély arra, hogy valaha is így nézzek ki?

[link]

Mit ehet, mit edzhet egy ilyen lány?

2017. ápr. 26. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ilyen eredményt csak akkor fogsz elérni, ha kilépsz a konfort zónádból és tényleg teszel érte. Itt is szinte minden válaszra, ötletre írsz kifogást. Eredmény munkával, kitartással jön, soha nem kifogásokkal.
2017. ápr. 27. 13:50
 12/14 gargamella válasza:
0%
ok,vagy hagyd abba nyafit es kezdj el dolgozni/a legegyszerubb futni ha sok a zsirtomeged,utana pedig mar csinalhatsz mast is ha az lement/mutasd meg mindenkinek,vagy hagyd abba es kezdj el pl noralisan enni,az osszes szenhidratot ittasd ki es a tested elvegzi a dolgot helyetted.Ja,es igyal nagyon sokat,ha kover vagy akkor tenyleg 3-4 liter vizet is.Vizet,nem cukros xart
2017. ápr. 27. 18:31
 13/14 A kérdező kommentje:

12.: szerinted mennyire megy tönkre a térdem, ha 30 kiló túlsúllyal nekiállok futni? :) ha nem tudod, mit javasolsz, ne árts buta tanácsokkal másnak.

Régóta sima vizet iszom, az nem gond.

2017. ápr. 27. 18:52
 14/14 gargamella válasza:
0%
eszem agaban sincs artani,tudom mit javasolok,legalabbis nekem ez segitett 30 kg leadasaban.ugysem fogsz udni elsore 30km lefutni,naponta kell novelni,10perc sete,1 perc fitas,2.ik nap 9 perc seta 2 perc futas...ezt novelheted heti szinten is de a szenhidrat az a tuti,a lenyeg hogy ne ulj,fekudj...mozogj,elj
2017. ápr. 27. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!