Tapasztalt futók, milyen futócipőt vegyek? Határi úton és betonúton is futok.
az a helyzet hogy már 3 futócipőt elhasználtam, 6 év rendszeres futás eredményeképp.
első New balance volt- meg voltam elégedve vele
második Puma - pihekönnyű de hamar kilyukadt..
harmadik pedig megint new balance - nem voltam vele elégedett.. teljesen nehéz,kemény,rosssz.
Nincs valakinek valami tuti bevált cipője, amit ajánlani tudna?
19/L
Nos, én nem éppen futó vagyok, de fontosnak tartom a futást is.
Nekem az Asics cipők váltak be, nagyon szeretem őket. Sauconyt szerettem volna, de azok kényelmetlenek voltak.
Volt Nike, Adidas, Puma cipőm is, de nálam egyik sem ért a Asics és Mizuno (ilyenem is van jelenleg) közelébe. Bár Asics talpszerkezete jobban fekszik, úgyhogy maradok azoknál.
Ha pesti vagy, ezt a boltot tudom ajánlani
Tulaja az edzőm volt, akivel nyertünk országos bajnokságot, ő maga fut is, jár maratonokra, és szívügye a sport. Eladónak csak megbízható szakértőket vesz fel. Ott segíthetnek neked a megfelelő cipő kiválasztásában is.
De legyen bármilyen márka a választottad: jó futást! :)
kösssz.
a nyúlcipő boltot ismerem egy bizonyos edzésnapló oldalró, de sajnos nemvagyok budapesti. Azthiszem utána nézek bár cipőnek az ajánlottak szerint - én szintén nemvagyok Nike és adidas párti - asics, mizuno és saucony között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!