Jó az edzéstervem? Hozzáértők javaslatait várom! (Étrend, pihenő, edzés)
Hétfő+szerda:Thai box(esetleg edzés előtt futunk 2km-et)
Kedd:Gyúrás(Mell+hát)+futópad 3,2km
Csütörtök:Gyúrás (Váll+csukja) +futópad 3,2km
Péntek:futás szabadban 2-5km
Szombat:Gyúrás (tricepsz+bicepsz) +futópad
Vasárnap: TELJES PIHENŐ!
Vasárnap kivételével minden nap:
- húzódszkodás kb 20
- felülés 2 perc alatt kb 80
- fekvőtámaszból amennyi megy
Kérlek segítsetek!Fejlődni akarok keményen de nem akarok kiégni!
Kiégni nem fogsz, ha eddig is élsportoló voltál nem lesz semmi bajod, csak megkeményedsz mint a beton. De sztem húzóckodást-felülést-fekvőtámaszt is sorozatokkal csináld.
egyébként a betont LOCSÓNI kell!!
a "mindennapi" edzést felejtsd el, csak a hasazást csináld, azt is minden másnap
én így osztanám szét a helyedben:
mell-váll,hát,bic-tric, ha nagyon ragaszkodsz a csuklyához akkor besuvasztod valamelyik napra pluszba
az a vicc része volt, egymásnak szoktuk mondogatni, h például "kemény vagy mint a beton" "de a betont locsolni kell"! :D ez egyébként nem jelent semmit, ne is törd rajta az agyad xD
szerintem ezzel az edéztervel nincs semmi baj, hisz nem minden nap edzőteremben vagy, mások a megerőltetések, nagyon jó kondiban maradhatsz tőle, kiváló boxolóknak, viszont:
minimum napi 8 óra alvás
néha masszázsra menyj el
természetesen helyes táplálkozás, egyik legfontosabb h ne rendszertelenül egyél (pl egyik nap 8kor reggeli másnap délben reggelizel xD)
illóolajos fürdő
nagyon sok nyújtás (akár napi fél óra) főleg boxolóknak nagyon kell :)
tapasztalatból mondom, nekem kb így néz ki a hetem, bár mostanába lazultam picit:
minimum 2 röplabda edzés
minimum 3 parkour edzés
minimum 2 futás (alkalmanként 4-7 km)
minden nap kül féleképpen fekvő, húzóckodás, felülés, stb, szal minden nap 20-35 perc erősítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!