Mit tornázzak? (kérdés túl rövid)
Fogyás céljából, itthon tudok csak mozogni, bőven van miből leadni. Valami letölthető tornavideót keresnék, RR esetleg. Valami brutált, ami gyorsan hoz eredményt.
160/85 vagyok, a terhesség miatt még lóg is a bőröm, szóval még többnek tűnik :(
Az a baj, hogy a fogyás nem így működik. A legtöbb fogyókúra csak diétás étrenddel működik. Sőt, a fogyás titka 30% edzés, 70% diéta. Ha az étkezés nincs rendben, akkor hiába fogsz edzeni, legfeljebb az izmaid erősödnek, de zsírt égetni nem fogsz.
Bár nem tudom mit jelent az, hogy csak otthon tudsz mozogni, azért feltételezem, hogy a szabadtéri futás megoldható. Esetleg biciklizés. Szintén jó az ugrálókötelezés. A felsoroltakat lehet váltani is. :)
alsó*
nem befektetés, csak sajna rakni nem tudom sehova. ezért kérdezem a tornavideókat, én fekve azért elférek valahol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!