Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudtok jó állóképesség fejlesz...

Tudtok jó állóképesség fejlesztő edzéseket, amiket otthon is lehet végezni?

Figyelt kérdés
Itt leginkább kar,hát,mellizom erősítő gyakorlatokra gondolok,fekvő támaszt szoktam csinálni,de úgy érzem mást is kéne.Kondiba nem szeretek járni,nem vagyok lusta,csak nem az én világom,egy időben jártam,de valahogy nekem nem jött be.Úszni szoktam még,ha az időm engedi.
2017. márc. 13. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:

"Itt leginkább kar,hát,mellizom erősítő gyakorlatokra gondolok"

Allokepesseget futassal, uszassal, biciklizessel es hasonlo aerob mozgassal tudsz fejleszteni, szerintem te inkabb izmok /ero fejlesztesere gondolsz.

2017. márc. 13. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
És ha mégsem arra gondolt a kérdező akkor ott van a hiit.
2017. márc. 13. 13:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen első arra gondoltam,bocsi csak nekem anno testnevelés órákon azt mondta a tanár hogy a fekvő,felülés is a állóképesség része.Ez így maradt meg nekem.
2017. márc. 13. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Fegyencedzesnek nezz utana.
2017. márc. 13. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Illetve calisthenics-re keresve Youtube-on rengeteg videot talalsz gyakorlatokkal.
2017. márc. 13. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
ugrókötél,kettlebell,köredzés.
2017. márc. 13. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy húzódzkodót,egy tolódzkodót és egy gyűrűt, 30-40 ezerből kitudod hozni és szinte mindent letudsz edzeni.
2017. márc. 13. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!