Ju jitsu-hoz valaki egy erőnlét, állóképesség, ügyesség fejlesztő edzéstervet/gyakorlatsort?
Nagy segítség lenne 1,5 hónapja kezdtem és úgy érzem nem vagyok elég rugalmas meg erős hozzá.
Előre köszönöm! :-)
15/F
Nindenki esetlennek érzi magát az elején ne szegje kedved. Fekvőtámasz, hasprés, lábemelés, futás, úszás. Ezek jó erőnlétet adnak.
A technikákat edzésen fogod megtanulni. Figyelj a mestredre, járj edzésre rendszeresen és hamar fejlődni fogsz. Osu!
Valahogy a fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás, tolódzkodás, lábemelés, futás jobban tetszik mint ez a fegyencedzés ami biztos jó de rengeteg lépés van ami mintha valami öregembernek lenne rehabilitációs gyógytorna 5-6 lépéstől kezd szerintem csak értelme lenni. :-)
Köszönöm a válaszokat sókat segített!
Hát van benne valami csak hát elég lelkesedés romboló ha valami sokadszorra nem jön össze, de majd idővel akkor, köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat! :-)
Ha még tudtok valami érdekeset, hasznosat hozzáfűzni nagyon kíváncsi lennék rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!