Gyúrás akadályozhat a gitározásban?
Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 12:59
1/7 anonim válasza:
csak akkor, ha egyszerre csinálod. :)
2/7 anonim válasza:
Vigyázz az ujjaidra !!! Egy gitáros egféltettebb kincsei az ujjai, nehogy eltörd, ráejts valamit vagy megerőltesd.
A gyorsaság és a lazaság kárára fog menni ha tulzásba viszed a gyúrást !
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Nézd meg, jópár neves gitáros, pl. John Petrucci, Michael Angelo Batio is hogy ki vannak gyúrva. Persze a vékony és ép ujjak nem ártanak.
4/7 anonim válasza:
Ez pont nekem való kérdés. 4 éve gitározom és jó ideje kondizok nem is vagyok valami kis darab azóta, de egyáltalán nem zavar.
5/7 anonim válasza:
hát 5 éve gitározok, és így alap szinten kondizok. egyébként nem zavar..minden arpeggio villámgyorsan meg meg minden. de az ujjaidra vigyázz! a legféltetteb kincs a faszom után!
6/7 anonim válasza:
sztem nem, csak csinálj nyújtásokat az alkarodra is az ínak miatt
7/7 anonim válasza:
Én olvastam egy tanulmányt amerikai kutatóktól hogy állítólag fekvenyomás közben kifejezetten káros gitározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!