Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez akadályozhat a gördeszkázás...

Ez akadályozhat a gördeszkázásban?

Figyelt kérdés
180 cm 85 kg 13f vagyok próbálkoztam az ollieval de soha még csak egy kicsit sem emelkedett meg a deszka. Ez lehet hogy a súlyom miatt van?
2011. aug. 22. 15:45
 1/4 Tyler913 ***** válasza:
Hat,nem artana,ha leadnal par kilot...A deszka elegge a konnyuszerkezetes sracok sportja.Persze attol meg megtanulhatsz egysmast,de attol tartok,nem csinaljatod majd tul sokaig,ha 13 evesen 180/85 vagy.Sajnos en is abba kellett hagyjam,amikor megnyultam,es mar tul magas es nehez voltam a deszkazashoz,megfajdult a terdem tole,a magas sulypont miatt nem tudtam slideolni,stb.De olliezni azert megtanultam,szoval ne add fel:) Csak arra akartalak raebreszteni,hogy nem biztos,hogy Neked valo ez a sport,plane,ha tovabb nosz majd.
2011. aug. 22. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
kösz :)
2011. aug. 22. 19:55
 3/4 anonim válasza:
Szerintem nem fog akadájozni a deszkázásba kb. én is akkora vok mint te (10 cm-vel magasabb, 85 kg) és nekem megy a deszkázás . csak gyakorlás kérdése
2011. aug. 22. 19:56
 4/4 anonim válasza:
én is 180cm 85kg. vagyok, 15 éves, és egyáltalán nem akadájoz semmit sem a deszkázásban, tökéletesen megy. 85kg-al ha mozgékony vagy ak semmi baj sincs. Ha igazán meg akarod tanulni ak hajrá! A deszka meg nem fog eltörni meg ilyesmi.
2012. dec. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!