A tej hízlal? Akadályozhat a fogyásban?
Figyelt kérdés
Egy ideje sportolok, a célom kb. 4-5 kg-t fogyni. Az étrendemen is változtattam. Többnyire vizet iszok, de müzli miatt elég magas lett a tejfogyasztásom is, meg egyébként is szeretem a tejet.2009. ápr. 11. 13:28
1/26 anonim válasza:
milyen müzlit eszel? lehet az tud akadályoztni (HA olyan ) nem a tej!
a tej nem hizlal, persze ne "pirosat" vegyél, hanem kéket, ami nem olyan zsíros.
2/26 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
A müzli hátulján ilyen adatok vannak:
(100 g termékre)
energiatartalom: 439,1 kcal
fehérje: 8,8 g
szénhidrát: 66,0
zsír: 15,9
2009. ápr. 11. 14:53
3/26 anonim válasza:
Lehet kapni egészen kicsi zsírtartalmú (0,5%-os) tejet is.
4/26 A kérdező kommentje:
És abból akkor nyugodtan lehet inni? Kb. napi fél vagy esetleg egy litert?
2009. ápr. 11. 15:11
5/26 anonim válasza:
persze lehet (első vagyok) nyugodtan, ne félj a tejtől.
igazából a szénhidrátok hizlalnak a legjobban, a finomliszttel együtt.
a müzli amit eszel ha tartalmaz cukrot, vagy glükóz-szirupot, akkor ne egyél túl sokat belőle. (vagy csak reggelire)
6/26 A kérdező kommentje:
Sajnos van benne cukor és glükóz-szirup, de azért jobb, mintha megennék egy-két szelet kenyeret, nem?
2009. ápr. 11. 15:29
7/26 anonim válasza:
Nem biztos. A Lidelben pl lehet kapni hozzáadott cukor nélkülit is. Am hasonlítsd össze a kalóriatartalmakat.
8/26 anonim válasza:
hát, azt mondom, inkább csak reggelire fogyaszd. amit mondtam az a szirup hizlal rendesen, és a cukor is.
9/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat mindenkinek!!
Alma elfogadható més este hét vagy nyolckor is? Vagy olyankor már inkább azt se?
2009. ápr. 11. 16:43
10/26 A kérdező kommentje:
més --> még
2009. ápr. 11. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!