Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A tej hízlal? Akadályozhat a...

A tej hízlal? Akadályozhat a fogyásban?

Figyelt kérdés
Egy ideje sportolok, a célom kb. 4-5 kg-t fogyni. Az étrendemen is változtattam. Többnyire vizet iszok, de müzli miatt elég magas lett a tejfogyasztásom is, meg egyébként is szeretem a tejet.
2009. ápr. 11. 13:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A Lidl-ben és a Tesco-ban is lehet kapni sima gyümölcsös müzlit, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot. :)
2009. ápr. 11. 16:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
persze az almával sincs semmi baj, sőt a narancsot is bátran eheted, de a banánnal vigyázz, abban sok a gyümölcscukor .
2009. ápr. 11. 16:52
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszike

Mostanában esténként ha éhes vagyok, iszom egy pohár vizet, vagy eszem egy almát...Igyekszem így túlélni :D

2009. ápr. 11. 16:59
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem eszel eleget akkor a szervezet raktározóra megy át...

Estére ajánlat: natúr csirkemell párolt zöldséggel.

2009. ápr. 11. 20:09
 15/26 A kérdező kommentje:
azért eszek szerintem amennyit kell, csak azt igyexem reggel vagy még kora délután, a vacsorát pedig elhagyom, vagy max egy alma..
2009. ápr. 11. 20:20
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sokat segítettetek, és mindenkit föl is pontoztam, mert megérdemelte. :)
2009. ápr. 11. 21:04
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
szívesen, máskor is
2009. ápr. 11. 21:16
 18/26 anonim válasza:
46%
Szia!! én nagyon szeretem a makrobiotikus ételeket, és én úgy tudom, hogy bárhány százalékos is az a tej, mindenféleképpen hízlal!!!! állítólag Amerikában a tömeges elhízás okozója pont a tej! úgyhogy én azt javaslom hogy inkább joghurtot vagy kefirt egyél!! tapasztalat!!:)
2009. ápr. 12. 20:29
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

ennél nagyobb hülyeséget nem írhattál volna :)

Amerikában köztudott, hogy óriás méretű chipset, hamburgert, sült krumplit, fánkot, kólát stb.. zabálnak két pofára.

és te azt mondod, hogy a TEJtől híznak el? : DDDDDDDDDD

2009. ápr. 12. 21:25
 20/26 anonim válasza:
nem, én nem ezt mondtam!!!! természetesen sokan nem emiatt, de kimutatták hogy a naagyon gyakori a tejtől való elhízás! és igen, tudom hogy az egyik fő okozó a chips meg az ilyen kaják, de a másaik pedig a tej! nem magamtól tudom, olvastam!
2009. ápr. 12. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!