A tej hízlal? Akadályozhat a fogyásban?
Figyelt kérdés
Egy ideje sportolok, a célom kb. 4-5 kg-t fogyni. Az étrendemen is változtattam. Többnyire vizet iszok, de müzli miatt elég magas lett a tejfogyasztásom is, meg egyébként is szeretem a tejet.2009. ápr. 11. 13:28
21/26 A kérdező kommentje:
Most ráadásul olvastam 2 cikket, az egyikben dicsérik a tejet a másikban meg szidják..
Komolyan nem tudom mit gondoljak :D
2009. ápr. 13. 09:54
22/26 anonim válasza:
a jet tele van cukorral, meg szerintem a müzlid is...az üsszetételét nemtudod elovlasni?
23/26 anonim válasza:
kérdező higgy nekem, nem a tejtől kell félni, bármit is mond akárki, vagy olvasol akárhol.
én jobban aggódnék a glükóz-szirupos müzli miatt.
24/26 A kérdező kommentje:
Vettem cukor nélküli müzlit. :)
2009. ápr. 16. 22:31
25/26 anonim válasza:
Multkor azt olvastam a neten,hogy a tej lebontsa a zsíradékot.Legjobb este inni.
26/26 anonim válasza:
Hahahahahaha!!!! lebontja a zsíradékot??? mekkora marhaság !!!! Érdekes, nekem a hízókúrámban van napi 3 pohár tej, és így hízok a legjobban!!! De csak igyál nyugodtan!!!! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!