Ha minden nap megeszek egy 100-150 kcal-s csokit, az akadályozhat a fogyásban?
Ha beleszámolod a napi kalóriamennyiségbe, és így sem léped túl a fogyáshoz szükséges mennyiséget, akkor nem. Viszont a csokiért akkor így más, értékesebb tápanyagok szorulnak ki az étrendedből.
Szerintem csináld azt, hogy ennyivel többet mozogsz, és akkor "kiegyenlíted".
igen, hátráltat, mert nem a kalóriamennyiség a lényeg, hanem a minőség! míg 150 kalóriányi gyümölcsből vagy zöldségből nem hízol meg, ugyanennyi csokitól igen, tehát a csoki minden cukor része elraktározódik (az kérdés h mennyi idő utánlátszódik meg)
szóval igen, hátráltat!
ja, és miondenki kibírja csoki meg édesség nélkül. ezek a dumák hogy " kell a tanuláshoz " meg "kell a mozgáshoz" meg "én függő vagyok" stb stb ezek csak fedődumák hogy elhitesd magaddal hogy te neked igenis muszáj csokit enned.
én délig csak gyümölcsöt eszm..na erre varrjál gombot
13:09
Senkit nem érdekel a te butaságod, hogy délig csak gyümölcsöt eszel. Ez szinte a legnagyobb hiba a SIKERES fogyókúrában.
Amúgy ha reggel eszed, nyugodtan. Csak számold bele a napi szénhidrát-mennyiségbe.
Én úgy fogytam le 60 kg-t, hogy minden reggel megettem 10 g csokit (pl egy sor milka).
13.09 egészségedre, mi meg a fajtánkhoz híven vegyes táplálkozást követünk, és igen, jobb esetben nem fehérjeéheztetjük délig a testünket.
FUUU..! de hiányzik egy kis csoki.. nekem meg pénzem nincs rá :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!