Ha 2-3 naponta 60-70 percet gyors tempóban gyalogolok, az hatékony?
Figyelt kérdés
Elég sok súlyfeleslegem van, ezért a futás elég megterhelő. Norbi diétát is csinálom. Ez a 60-70 perc gondolom 5-6 km lehet.2010. máj. 7. 22:27
1/13 anonim válasza:
Az tuti,hogy többet ér,mintha csak a tv előtt tespednél!
Van ismerősöm,aki nagyon jó eredményeket ért el,viszonylag gyors gyaloglással,na meg azzal,hogy felezte a kajaadagokat.
Csináljad és ha komolyan veszed,akkor a hatás nem marad el!
Sok sikert és kitartást!:)
2/13 anonim válasza:
A norbi diétához inkább nem szólok hozzá, azt tudnám javasolni, hogy 1 héten akár 6-7x is járj el, ne csak 2-3 naponta.
3/13 anonim válasza:
semmi baj a norbi diétával, én amikor szárítottam magam heti 5x végeztem aerob edzést 40 percig.
4/13 anonim válasza:
Nem tudom hatékony e, de mindenképp renttentő egészséges, és mivel a legtöbb izmodat megmozgatja, talán fogyni is sikerül majd tőle...
5/13 A kérdező kommentje:
20 perc futás többet ér 60-70 perc gyaloglásnál?
2010. máj. 9. 17:06
6/13 anonim válasza:
Amúgy nem túl jó minden nap gyalogolnod.Nekem azt mondták, hogy minden másnap.Mivel az izmaidnak regenerálódni kell.Mondjuk én futok.
7/13 anonim válasza:
futni nem jó mert szar az izületeknek és hamar átlépsz aerob tartományból kardióba ahol már a test nem zsírból szabadít fel energiát. Maradj a sétánál!
8/13 A kérdező kommentje:
Mi az az aerob-bólkardióba? Tényleg gáz a futás?
2010. máj. 9. 19:20
9/13 Böse válasza:
Irány a konditerem, az a leghatékonyabb! Na nem a spinning meg az aerobic, hanem a súlyzózás. A gyaloglás haszontalan, főleg 3 naponta, tapasztalatból mondom.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!