Szeretnék újra "formába jönni. " Ez jó módszer?
27 éves lány vagyok, 178 centi, jelenleg a 70 kilót súrolom alulról. Nem vagyok kövér, viszont az elmúlt egy év alatt 62-ről híztam, és nem akarom folytatni (otthagytam egy stresszes munkát, azelőtt nem ettem rendesen, nem pihentem, nem aludtam, most minden ideális.)
Sajnos körte alakom van, így ami "plusz," fenékre-combra meg kicsit hasra jön fel. Szeretnék kb 65 kilóra beállni, fogyókúrázni nem akarok, csak mozogni, szerencsére, ha nem vagyok ellustulva, ez működik. Világéletemben sportoltam, az utóbbi 1-2 év maradt ki sajnos, szeretnék újra energikus lenni.
A fontos dolog, hogy rajta vagyunk a baba-ügyön a kedvesemmel, így megerőltetni nem szeretném magamat, de szeretnék formában lenni-maradni.
Szobabiciklin és elliptikus tréneren edzek, kb 30-30 percet, közepes fokozaton, heti minimum 3-szor, de most szeretném 5-re emelni. (Biciklin kb 15 km-t, az elliptikuson egyre erősödve majd 20 perc után csökkenve, kb 2 km-t.)
Néha súlyzózok, használok gépeket (az edzőteremben az edző segít gyakorlatokat kiválasztani) de ezt nem igazán szeretem, mert hajlamos vagyok a gyors izmosodásra, 1-2 hét után a szűkebb ujjú felsők nem jönnek fel, vastagodni meg nem akarok.
Jó ez, amit csinálok, lesz valami eredménye, vagy változtassak valamit?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!