Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért néznek az edzőterembe?...

Miért néznek az edzőterembe? (Több lent)

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el edzőterembe járni és észrevettem hogy sokan néznek. Először arra gondoltam hogy talán mert rosszul csinálok valamit de akkor nem lenne változás. Nem is igazán idegesít csak zavarba ejtő ha valaki(k) folyton engem bámul(nak)

16/L

2017. jan. 29. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán mert jók a mell izmaid, meg a combok is.
2017. jan. 29. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az új arcokat mindig nézik.

Egyébként mért nem kérdezed meg tőlük, mit néznek?

Valószínűleg, mivel látják, hogy te is nézed őket (másként nem tudnád, hogy néznek téged), így néznek téged is.

Ne nézz rájuk.

2017. jan. 29. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Pont azért, amiért te is nézegeted a többieket.
2017. jan. 29. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom nem nézni a csajokat... sajnos ez ösztönös, és néha engem is zavar, hogy nézem a tiltott gyümölcsöt... ráadásul az én szememben a te korosztályodból még az extrém elhízottak is "feszesek" mivel idősebb vagyok...
2017. jan. 30. 07:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Szinte mindenki nézi a másikat. Én is nézem a többieket hogy végzik a gyakorlatokat, persze nem sokáig bámulom őket. De mivel te lány vagy, úgyhogy alap, hogy jobban megnéznek.
2017. jan. 30. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert L vagy.
2017. jan. 30. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2017. jan. 30. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!