Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem néznek majd furán rám ha...

Nem néznek majd furán rám ha 17 éves lányként megjelenek az edzőterembe, és mondjuk hasizmozok meg ilyesmi (a gépeken)? Ezt találtam ki nyáron mozgásként.

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért néznének hülyének?
2010. aug. 1. 23:00
 2/5 A kérdező kommentje:
hát nemtom... lányok is szoktak menni, vagy csak ilyen izomagyú pasik? :-)
2010. aug. 1. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, továbbszövöm, ezeken kívül járnak le néha vékony/kövér, pattanásos kockák, suttyók, cigányok, meg öregemberek. Egy lány pedig csak üde színfolt ennyi nyominger között. Meg azt senki sem tartja cikinek, hogy egy lány figyel az alakjára. Szóval furán biztos nem fognak rád nézni.
2010. aug. 1. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen mentem le elöször kondiba és nem nézett rám senki furán pár haverommal jó én fiú vagyok de szerintem nem szempont. Most 17 vagyok és azóta is lejárok igaz már csak egyedül maradtam talpon.Bátran menjél le jó dolog a sport elöször mindenki azt hiszi bámulni fogják a "nagyok" hogy mit keresel itt de ez az első 10 perc után eloszlik benned.Általába segitőkész emberek is járnak oda és ellátnak hasznos tanácsokkal :)
2010. aug. 1. 23:08
 5/5 A kérdező kommentje:
dejó... :) ez megnyugtató... azt hiszem holnap megyek :) majd hallgatom az mp3-mat
2010. aug. 1. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!